Tijdelijke promoties bij Eurofiber & Tele2

Geplaatst op dinsdag 16 januari 2018

Eurofiber sloot 2017 af met een mooie actie en zet deze verder tot en met maart 2018. Dit betekent dat tot die tijd de eenmalige én maandelijkse tarieven voor nieuwe internetverbindingen tot 500 meter afstand verlaagd blijven. Ook Tele2 zet het nieuwe jaar goed in! Tele2 voert een maandelijkse prijsverlaging door op alle verbindingen tot en met 31 maart 2018. Voor meer informatie, contacteer onze sales op sales@comsave.com of 088 999 5500.

acties-tele2-eurofiber-2018 thumbnail

Comsave in het nieuws

 • belgisch-zakelijk-glasvezel-eindelijk-aan-opmars-bezig thumbnail
  donderdag 5 april 2018

  België slechtste leerling van het glasvezelklasje

  België heeft een inhaalbeweging te maken op gebied van zakelijk glasvezel en dat is een understatement. België telde eind 2017 dan wel 48% meer glasvezelaansluitingen dan een jaar geleden, het land blijft ver achter op vrijwel elk ander Europees land, zo blijkt uit cijfers van het FTTH Council Europe en onderzoeksbureau iDate. Nederland bevindt zich in de middenmoot.

 • huurders-werknemers-veeleisender-over-internet thumbnail
  donderdag 18 januari 2018

  Hoe verdient u als facilitair beheerder aan de internetverbinding?

  De lijst van applicaties waar internet voor nodig is wordt steeds langer, maar wanneer er van een facility manager of pandeigenaar steeds beter en sneller internet wordt verwacht, wordt men voor het vraagstuk gesteld hoe dat het beste georganiseerd kan worden en wat dat moet kosten.

 • is-uw-email-veilig thumbnail
  dinsdag 16 januari 2018

  Is uw e-mail beschermd tegen spoofing?

  Stelt u het zich even voor: iemand buiten uw bedrijf gebruikt een e-mailadres dat aan uw organisatie toebehoort, zonder dat u daar weet van heeft.