Development Update: twee gloednieuwe functies beschikbaar

Geplaatst op dinsdag 3 oktober 2017

ISRA-administratie nu beschikbaar in beide partner portals

Wanneer u als partner nu via onze partner portals nu een xDSL verbinding bestelt, kunt u ook meteen o.a. juiste IRA punt selecteren en de vrije koperparen inzien. Dit verhoogt de efficiëntie in het bestelproces aanzienlijk en voorkomt vertraging door extra uitzoekwerk in andere administraties.

Digitaal ondertekenen

Vanaf nu is het mogelijk uw offerte digitaal ondertekenen. Door het digitaal ondertekenen versnellen wij het aankoopproces voor partners gevoelig. Door digitaal te ondertekenen gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden en wij kunnen meteen voor u aan de slag.

comsave-development-update-nieuwe-features thumbnail

Comsave in het nieuws

 • belgisch-zakelijk-glasvezel-eindelijk-aan-opmars-bezig thumbnail
  donderdag 5 april 2018

  België slechtste leerling van het glasvezelklasje

  België heeft een inhaalbeweging te maken op gebied van zakelijk glasvezel en dat is een understatement. België telde eind 2017 dan wel 48% meer glasvezelaansluitingen dan een jaar geleden, het land blijft ver achter op vrijwel elk ander Europees land, zo blijkt uit cijfers van het FTTH Council Europe en onderzoeksbureau iDate. Nederland bevindt zich in de middenmoot.

 • huurders-werknemers-veeleisender-over-internet thumbnail
  donderdag 18 januari 2018

  Hoe verdient u als facilitair beheerder aan de internetverbinding?

  De lijst van applicaties waar internet voor nodig is wordt steeds langer, maar wanneer er van een facility manager of pandeigenaar steeds beter en sneller internet wordt verwacht, wordt men voor het vraagstuk gesteld hoe dat het beste georganiseerd kan worden en wat dat moet kosten.

 • is-uw-email-veilig thumbnail
  dinsdag 16 januari 2018

  Is uw e-mail beschermd tegen spoofing?

  Stelt u het zich even voor: iemand buiten uw bedrijf gebruikt een e-mailadres dat aan uw organisatie toebehoort, zonder dat u daar weet van heeft.