Comsave: gespecialiseerd in data-aansluitingen voor bouwlocaties

Geplaatst op dinsdag 17 oktober 2017

Behalve als we het over een project als de Amsterdamse Noord-Zuidlijn hebben, beschouwen we over het algemeen een bouwkeet als iets van tijdelijke aard. Ingenieurs en uitvoerders gebruiken de bouwkeet en de daarbij behorende data-aansluiting intensief om zo het gehele project te kunnen begeleiden.

 

Op élk moment van de dag moet de planning in de gaten worden gehouden, worden diverse bestanden binnengehaald en daarbij is supersnel internet simpelweg noodzakelijk: er wordt immers uit de cloud gewerkt en gedetailleerde plannen moeten snel beschikbaar zijn.

 

Maar tijdelijk internet aanleggen op een bijzondere locatie is vaak sneller gezegd dan gedaan, daar kun je niet zomaar bij elke provider voor aankloppen. De kosten voor het aanleggen van glasvezel op een tijdelijke locatie kan een bouwbedrijf al snel tienduizenden euro’s gaan kosten. Gelukkig is er Comsave! Comsave voorziet inmiddels al diverse bouwlocaties van verbindingen op basis van glasvezel of radio access met een gegarandeerde, niet overboekte snelheid tot wel 10 gigabyte per seconde. Dankzij gebundelde inkoop kan Comsave dit véél voordeliger aanbieden en levert Comsave in tegenstelling tot andere providers over alle netwerken!

 

Dat geldt ook voor het project Little Coolhaven in Rotterdam. De komende jaren wordt er in Rotterdam flink gebouwd aan wat een woon- en werkcentrum van de toekomst moet worden. Comsave levert voor dit project razendsnel glasvezel internet voor de bouwketen. Daarnaast leveren wij betrouwbare WiFi en bijbehorende managed services zijn hierbij volledig inbegrepen. Want bij Comsave staat persoonlijk contact en service op de eerste plaats.

 

Comsave maakt zich sterk om ook op dit soort locaties de perfecte oplossing te kunnen leveren. Bent u ook op zoek naar internet op een speciale locatie? Dan kunt u bij ons terecht.

 

Wij bespreken graag uw nieuwe project. Neem gerust contact op met onze adviseurs op +31 (0)88 999 5555 of sales@comsave.com en wij vinden samen met u de juiste oplossing! Of bekijk hier het aanbod op uw postcode en huisnummer!

comsave-gespecialiseerd-partner-in-data-aansluitingen-voor-bouwlocaties-en-tijdelijk-internet thumbnail

Comsave in het nieuws

 • belgisch-zakelijk-glasvezel-eindelijk-aan-opmars-bezig thumbnail
  donderdag 5 april 2018

  België slechtste leerling van het glasvezelklasje

  België heeft een inhaalbeweging te maken op gebied van zakelijk glasvezel en dat is een understatement. België telde eind 2017 dan wel 48% meer glasvezelaansluitingen dan een jaar geleden, het land blijft ver achter op vrijwel elk ander Europees land, zo blijkt uit cijfers van het FTTH Council Europe en onderzoeksbureau iDate. Nederland bevindt zich in de middenmoot.

 • huurders-werknemers-veeleisender-over-internet thumbnail
  donderdag 18 januari 2018

  Hoe verdient u als facilitair beheerder aan de internetverbinding?

  De lijst van applicaties waar internet voor nodig is wordt steeds langer, maar wanneer er van een facility manager of pandeigenaar steeds beter en sneller internet wordt verwacht, wordt men voor het vraagstuk gesteld hoe dat het beste georganiseerd kan worden en wat dat moet kosten.

 • is-uw-email-veilig thumbnail
  dinsdag 16 januari 2018

  Is uw e-mail beschermd tegen spoofing?

  Stelt u het zich even voor: iemand buiten uw bedrijf gebruikt een e-mailadres dat aan uw organisatie toebehoort, zonder dat u daar weet van heeft.