Terugkijken op Comsave's Partner Event in Rotterdam

Geplaatst op maandag 31 oktober 2016

Afgelopen donderdag nodigde Comsave haar partners uit in Rotterdam voor het Comsave Partner Event 2016. Van start gingen we met onze presentatoren Bram van Dijk en Jerry van Staveren. Bram van Dijk is bekend van de radiorubriek "Internet Vandaag" die elke ochtend te horen is op Radio BNR. Binnenkort wordt Bram de nieuwe tech verslaggever van RTL Nieuws, maar eerst gaf hij ons een inkijkje in zijn wereld. Na Bram kwam Jerry van Staveren. We dachten alle verkooptechnieken en klantbenaderingen al wel een keer gehoord te hebben, maar ondernemerscoach en commercieel deskundige Jerry van Staveren liet ons kennis laten maken met "Social Selling" en de winst die het andere bedrijven al had opgeleverd.
Na het uurtje zitten, was het tijd voor wat actiefs, en hoe. Van het WPC gebouw liepen we naar de Maas om dan te gaan RIB-varen, klaar voor iets wat we niet snel zouden vergeten. Aan hoge snelheid scheurden we over het water waarna we afsloten met een borrel in de NY Basement van Hotel New York. Na afloop hoorden we tal van positieve reacties. Tot volgend jaar!

comsave-partner-event-rotterdam thumbnail

Comsave in het nieuws

 • belgisch-zakelijk-glasvezel-eindelijk-aan-opmars-bezig thumbnail
  donderdag 5 april 2018

  België slechtste leerling van het glasvezelklasje

  België heeft een inhaalbeweging te maken op gebied van zakelijk glasvezel en dat is een understatement. België telde eind 2017 dan wel 48% meer glasvezelaansluitingen dan een jaar geleden, het land blijft ver achter op vrijwel elk ander Europees land, zo blijkt uit cijfers van het FTTH Council Europe en onderzoeksbureau iDate. Nederland bevindt zich in de middenmoot.

 • huurders-werknemers-veeleisender-over-internet thumbnail
  donderdag 18 januari 2018

  Hoe verdient u als facilitair beheerder aan de internetverbinding?

  De lijst van applicaties waar internet voor nodig is wordt steeds langer, maar wanneer er van een facility manager of pandeigenaar steeds beter en sneller internet wordt verwacht, wordt men voor het vraagstuk gesteld hoe dat het beste georganiseerd kan worden en wat dat moet kosten.

 • is-uw-email-veilig thumbnail
  dinsdag 16 januari 2018

  Is uw e-mail beschermd tegen spoofing?

  Stelt u het zich even voor: iemand buiten uw bedrijf gebruikt een e-mailadres dat aan uw organisatie toebehoort, zonder dat u daar weet van heeft.