Comsave nodigt partners uit voor de Comsave 2017 Partner Experience

Geplaatst op donderdag 2 november 2017

Op 22 november 2017 is het zo ver: Comsave organiseert dan voor partners een heuse Partner Experience. Nadat het evenement vorig jaar in Rotterdam – wie erbij was, zal het RIB-varen niet snel vergeten! – gaan we dit jaar voor Amsterdam. De IJ-Promenade in Amsterdam om precies te zijn, waar we voor het unieke EYE Filmmuseum gaan als locatie om onze toekomstvisie te presenteren aangaande ons partnerkanaal.
 

Hierna zullen we voor een borrel & hapje richting de overkant lopen, waar we onze partners zullen laten genieten van de net geopende attractie ‘This Is Holland’.  This Is Holland is een one-of-a-kind vliegervaring waar er slechts vier van bestaan ter wereld. Deze 4D simulatie geeft je het idee dat je over Nederland vliegt, je moet het meemaken om het te geloven! 
 

Voor meer informatie, neem nu contact op met ons via partners@comsave.com.

comsave-partner-experience-amsterdam thumbnail

Comsave in het nieuws

 • belgisch-zakelijk-glasvezel-eindelijk-aan-opmars-bezig thumbnail
  donderdag 5 april 2018

  België slechtste leerling van het glasvezelklasje

  België heeft een inhaalbeweging te maken op gebied van zakelijk glasvezel en dat is een understatement. België telde eind 2017 dan wel 48% meer glasvezelaansluitingen dan een jaar geleden, het land blijft ver achter op vrijwel elk ander Europees land, zo blijkt uit cijfers van het FTTH Council Europe en onderzoeksbureau iDate. Nederland bevindt zich in de middenmoot.

 • huurders-werknemers-veeleisender-over-internet thumbnail
  donderdag 18 januari 2018

  Hoe verdient u als facilitair beheerder aan de internetverbinding?

  De lijst van applicaties waar internet voor nodig is wordt steeds langer, maar wanneer er van een facility manager of pandeigenaar steeds beter en sneller internet wordt verwacht, wordt men voor het vraagstuk gesteld hoe dat het beste georganiseerd kan worden en wat dat moet kosten.

 • is-uw-email-veilig thumbnail
  dinsdag 16 januari 2018

  Is uw e-mail beschermd tegen spoofing?

  Stelt u het zich even voor: iemand buiten uw bedrijf gebruikt een e-mailadres dat aan uw organisatie toebehoort, zonder dat u daar weet van heeft.