Op 22 november hield Comsave haar Partner Experience in Amsterdam

Geplaatst op donderdag 23 november 2017

Gisteren hield Comsave haar Partner Experience in Amsterdam. Onze partners genoten van de interessante presentaties door onze directeur Matthijs van Seventer en tech-journalist Merijn Doggen, waarna ze spectaculair over Nederland vlogen in de This Is Holland Experience. Afsluiten deden we met een diner op grote hoogte bij MOON, met een fantastisch uitzicht over Amsterdam.

Wij bedanken graag onze partners voor een geweldige middag en avond. Ook geïnteresseerd in Comsave partner worden? Leer meer over ons partner programma of neem nu contact op met ons via partners@comsave.com.

Tot volgend jaar!

comsave-partner-hield-experience-amsterdam thumbnail

Comsave in het nieuws

 • belgisch-zakelijk-glasvezel-eindelijk-aan-opmars-bezig thumbnail
  donderdag 5 april 2018

  België slechtste leerling van het glasvezelklasje

  België heeft een inhaalbeweging te maken op gebied van zakelijk glasvezel en dat is een understatement. België telde eind 2017 dan wel 48% meer glasvezelaansluitingen dan een jaar geleden, het land blijft ver achter op vrijwel elk ander Europees land, zo blijkt uit cijfers van het FTTH Council Europe en onderzoeksbureau iDate. Nederland bevindt zich in de middenmoot.

 • huurders-werknemers-veeleisender-over-internet thumbnail
  donderdag 18 januari 2018

  Hoe verdient u als facilitair beheerder aan de internetverbinding?

  De lijst van applicaties waar internet voor nodig is wordt steeds langer, maar wanneer er van een facility manager of pandeigenaar steeds beter en sneller internet wordt verwacht, wordt men voor het vraagstuk gesteld hoe dat het beste georganiseerd kan worden en wat dat moet kosten.

 • is-uw-email-veilig thumbnail
  dinsdag 16 januari 2018

  Is uw e-mail beschermd tegen spoofing?

  Stelt u het zich even voor: iemand buiten uw bedrijf gebruikt een e-mailadres dat aan uw organisatie toebehoort, zonder dat u daar weet van heeft.