Comsave breidt API uit naar België

Geplaatst op dinsdag 3 oktober 2017

Er wordt bij Comsave hard gewerkt om vanaf november onze API klaar te hebben voor alle netwerkbeschikbaarheid in België. Hierdoor zullen onze partners makkelijk en geautomatiseerd, zoals men van Comsave gewend is, verbindingen en zakelijk internet kunnen bestellen van Telenet, Proximus, EDPNet, Eurofiber, COLT en Verizon Business. Tot die tijd kunnen partners uiteraard wel offertes opvragen bij onze partner managers. Onze engineers zorgen voor goede lokale opleveringen in België. In de planning staan vervolgens het toevoegen van de belangrijkste netwerken in Frankrijk en UK. Frankrijk zal naar verwachting Q1 2018 worden toegevoegd, UK naar verwachting Q2 2018. 
 

internationale-beschikbaarheid-breidt-uit thumbnail

Comsave in het nieuws

 • belgisch-zakelijk-glasvezel-eindelijk-aan-opmars-bezig thumbnail
  donderdag 5 april 2018

  België slechtste leerling van het glasvezelklasje

  België heeft een inhaalbeweging te maken op gebied van zakelijk glasvezel en dat is een understatement. België telde eind 2017 dan wel 48% meer glasvezelaansluitingen dan een jaar geleden, het land blijft ver achter op vrijwel elk ander Europees land, zo blijkt uit cijfers van het FTTH Council Europe en onderzoeksbureau iDate. Nederland bevindt zich in de middenmoot.

 • huurders-werknemers-veeleisender-over-internet thumbnail
  donderdag 18 januari 2018

  Hoe verdient u als facilitair beheerder aan de internetverbinding?

  De lijst van applicaties waar internet voor nodig is wordt steeds langer, maar wanneer er van een facility manager of pandeigenaar steeds beter en sneller internet wordt verwacht, wordt men voor het vraagstuk gesteld hoe dat het beste georganiseerd kan worden en wat dat moet kosten.

 • is-uw-email-veilig thumbnail
  dinsdag 16 januari 2018

  Is uw e-mail beschermd tegen spoofing?

  Stelt u het zich even voor: iemand buiten uw bedrijf gebruikt een e-mailadres dat aan uw organisatie toebehoort, zonder dat u daar weet van heeft.