Allerlaatste kans voor de Comsave Partner Experience!

Geplaatst op donderdag 16 november 2017

Volgende week woensdag is het al zo ver. Dan nodigt Comsave partners uit voor een schitterende Partner Experience in Amsterdam. We ontvangen u graag om 15u30 in het EYE Filmmuseum waar onze directeur Matthijs Van Seventer en RTL-technologiekenner Merijn Doggen u de laatste ontwikkelingen zullen presenteren. Na de presentaties hebben we voor u wat bijzonders in petto. De net geopende This Is Holland Experience, op een steenworp van het EYE, biedt de unieke belevenis waarin u het gevoel krijgt aan hoge snelheid over Nederland te vliegen. Slechts drie andere attracties ter wereld bieden dezelfde ervaring! U moet het meemaken om het te geloven!

Schrijf u nu in!

laatste-kaarten-comsave-partner-experience thumbnail

Comsave in het nieuws

 • belgisch-zakelijk-glasvezel-eindelijk-aan-opmars-bezig thumbnail
  donderdag 5 april 2018

  België slechtste leerling van het glasvezelklasje

  België heeft een inhaalbeweging te maken op gebied van zakelijk glasvezel en dat is een understatement. België telde eind 2017 dan wel 48% meer glasvezelaansluitingen dan een jaar geleden, het land blijft ver achter op vrijwel elk ander Europees land, zo blijkt uit cijfers van het FTTH Council Europe en onderzoeksbureau iDate. Nederland bevindt zich in de middenmoot.

 • huurders-werknemers-veeleisender-over-internet thumbnail
  donderdag 18 januari 2018

  Hoe verdient u als facilitair beheerder aan de internetverbinding?

  De lijst van applicaties waar internet voor nodig is wordt steeds langer, maar wanneer er van een facility manager of pandeigenaar steeds beter en sneller internet wordt verwacht, wordt men voor het vraagstuk gesteld hoe dat het beste georganiseerd kan worden en wat dat moet kosten.

 • is-uw-email-veilig thumbnail
  dinsdag 16 januari 2018

  Is uw e-mail beschermd tegen spoofing?

  Stelt u het zich even voor: iemand buiten uw bedrijf gebruikt een e-mailadres dat aan uw organisatie toebehoort, zonder dat u daar weet van heeft.