Laatste kans: Promoties Tele2 en Eurofiber tot 31 december!

Geplaatst op donderdag 14 december 2017

December is traditioneel de maand om goed rond te kijken waar u nog deals kunt doen. Nog tot en met 31 december kunt u uw verbindingen bij Eurofiber en Tele2 inleggen aan heel voordelige voorwaarden. Eurofiber verlaagde tijdelijk de eenmalige en maandelijkse tarieven voor nieuwe internetverbindingen tot 500 meter afstand! Tele2 verlaagde onlangs permanent de eenmalige kosten voor alle nieuwe internetverbindingen! Deze prijsverlagingen zijn meteen geïmplementeerd in onze beide partner portals, waar u de meest recente pricing kan vinden.
 

Wij blijven steeds bij en updaten onze wholesale en business partner portals met de laatste prijzen. Als u toch een prijs zou vinden in één van onze portals die u denkt niet correct te zijn, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze partner account managers op partners@comsave.com!

Bekijk nu deze aanbieding in onze partner portals.

laatste-kans-actie-tele2-eurofiber thumbnail

Comsave in het nieuws

 • belgisch-zakelijk-glasvezel-eindelijk-aan-opmars-bezig thumbnail
  donderdag 5 april 2018

  België slechtste leerling van het glasvezelklasje

  België heeft een inhaalbeweging te maken op gebied van zakelijk glasvezel en dat is een understatement. België telde eind 2017 dan wel 48% meer glasvezelaansluitingen dan een jaar geleden, het land blijft ver achter op vrijwel elk ander Europees land, zo blijkt uit cijfers van het FTTH Council Europe en onderzoeksbureau iDate. Nederland bevindt zich in de middenmoot.

 • huurders-werknemers-veeleisender-over-internet thumbnail
  donderdag 18 januari 2018

  Hoe verdient u als facilitair beheerder aan de internetverbinding?

  De lijst van applicaties waar internet voor nodig is wordt steeds langer, maar wanneer er van een facility manager of pandeigenaar steeds beter en sneller internet wordt verwacht, wordt men voor het vraagstuk gesteld hoe dat het beste georganiseerd kan worden en wat dat moet kosten.

 • is-uw-email-veilig thumbnail
  dinsdag 16 januari 2018

  Is uw e-mail beschermd tegen spoofing?

  Stelt u het zich even voor: iemand buiten uw bedrijf gebruikt een e-mailadres dat aan uw organisatie toebehoort, zonder dat u daar weet van heeft.