Comsave lanceert nieuwe bestelstraat én Belgische beschikbaarheid

Geplaatst op donderdag 14 december 2017

We kondigden het al aan én we hebben er naar uitgekeken maar nu gebeurt het ook écht: Comsave breidt de internationale beschikbaarheid in onze postcodechecker uit naar België én lanceert tegelijkertijd ook meteen een volledig nieuwe internetaanbodomgeving.
 

Wanneer u de Belgische postcodechecker test, zult u merken dat deze in België net wat anders werkt dan in Nederland. Eerst tikt u de postcode in, waarna u de gemeente kan selecteren en u een straat kan opzoeken, wat we dankzij automatische aanvulling heel eenvoudig hebben gemaakt.
 

We hebben ook meteen alle carriers in ons aanbod opgenomen, waardoor u nu net zo’n compleet aanbod kan zien voor België als voor Nederland. Heeft u al Nederlandse klanten met Belgische vestigingen? Dan is het nu hét moment om bij hen te polsen of u hen via Comsave geen beter aanbod kan doen.
 

Heeft u nog opmerkingen of vragen bij de Belgische beschikbaarheid? Contacteer onze sales dan via sales@comsave.com of 0031 88 999 5555. Wij zijn ook steeds beschikbaar via ons gloednieuw Belgisch nummer: 0032 10 39 16 20!
 

U zult bij het bekijken van de aanbodstraat ook merken dat er heel wat veranderd is. We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om onze postcodechecker er sneller en mooier te laten uit zien, waar we met deze aanbodstraat 2.0 zeker geslaagd in zijn. Moest u toch nog iets ontdekken wat niet helemaal klopt, laat het ons dan zeker even weten op servicedesk@comsave.com.

nieuwe-bestelstraat-belgische-beschikbaarheid thumbnail

Comsave in het nieuws

 • belgisch-zakelijk-glasvezel-eindelijk-aan-opmars-bezig thumbnail
  donderdag 5 april 2018

  België slechtste leerling van het glasvezelklasje

  België heeft een inhaalbeweging te maken op gebied van zakelijk glasvezel en dat is een understatement. België telde eind 2017 dan wel 48% meer glasvezelaansluitingen dan een jaar geleden, het land blijft ver achter op vrijwel elk ander Europees land, zo blijkt uit cijfers van het FTTH Council Europe en onderzoeksbureau iDate. Nederland bevindt zich in de middenmoot.

 • huurders-werknemers-veeleisender-over-internet thumbnail
  donderdag 18 januari 2018

  Hoe verdient u als facilitair beheerder aan de internetverbinding?

  De lijst van applicaties waar internet voor nodig is wordt steeds langer, maar wanneer er van een facility manager of pandeigenaar steeds beter en sneller internet wordt verwacht, wordt men voor het vraagstuk gesteld hoe dat het beste georganiseerd kan worden en wat dat moet kosten.

 • is-uw-email-veilig thumbnail
  dinsdag 16 januari 2018

  Is uw e-mail beschermd tegen spoofing?

  Stelt u het zich even voor: iemand buiten uw bedrijf gebruikt een e-mailadres dat aan uw organisatie toebehoort, zonder dat u daar weet van heeft.