Eurofiber, Ziggo, KPN en Tele2 prijsverlagingen doorgevoerd

Geplaatst op donderdag 16 november 2017

We zijn trots en blij te kunnen aankondigen dat dankzij de order intake van onze wholesale en business partners de afgelopen tijd, wij in staat waren om nieuwe, lagere prijzen te verkrijgen op verbindingen van KPN, Ziggo, Eurofiber én Tele2. 
 

Wij zijn onze partners erg dankbaar voor hun steun en we zijn trots om op deze manier aan hen terug te kunnen geven. Vanaf begin november zijn de prijsverlagingen van KPN, Ziggo, Eurofiber en Tele2 dan ook aangepast en zichtbaar voor al onze partners in onze beide partner portals en via de API.
 

Heeft u toch nog vragen of meer informatie nodig, neem dan contact op met onze partner account managers. 

 

Meer updates
prijsverlaging-internet-carriers thumbnail

Comsave in het nieuws

 • belgisch-zakelijk-glasvezel-eindelijk-aan-opmars-bezig thumbnail
  donderdag 5 april 2018

  België slechtste leerling van het glasvezelklasje

  België heeft een inhaalbeweging te maken op gebied van zakelijk glasvezel en dat is een understatement. België telde eind 2017 dan wel 48% meer glasvezelaansluitingen dan een jaar geleden, het land blijft ver achter op vrijwel elk ander Europees land, zo blijkt uit cijfers van het FTTH Council Europe en onderzoeksbureau iDate. Nederland bevindt zich in de middenmoot.

 • huurders-werknemers-veeleisender-over-internet thumbnail
  donderdag 18 januari 2018

  Hoe verdient u als facilitair beheerder aan de internetverbinding?

  De lijst van applicaties waar internet voor nodig is wordt steeds langer, maar wanneer er van een facility manager of pandeigenaar steeds beter en sneller internet wordt verwacht, wordt men voor het vraagstuk gesteld hoe dat het beste georganiseerd kan worden en wat dat moet kosten.

 • is-uw-email-veilig thumbnail
  dinsdag 16 januari 2018

  Is uw e-mail beschermd tegen spoofing?

  Stelt u het zich even voor: iemand buiten uw bedrijf gebruikt een e-mailadres dat aan uw organisatie toebehoort, zonder dat u daar weet van heeft.