Terugkijken op 2017, vooruit naar 2018

Geplaatst op dinsdag 16 januari 2018

In deze eerste maand van het nieuwe jaar zijn we aan onszelf even verplicht om stil te staan bij de verwezenlijkingen van het afgelopen jaar en de blik ook naar de toekomst te richten. 2017 was een mooi jaar voor Comsave. Tientallen nieuwe partners meldden zich bij ons aan, we lanceerden twee volledig nieuwe partner portals en voegden de Belgische beschikbaarheid toe aan onze postcodechecker. Daarenboven beleefden we interessante tijden op International Telecoms Week in Chicago en hielden we afgelopen november ons jaarlijkse partnerevenement waar we erg enthousiaste reacties over mochten ontvangen. We bedanken nog graag de partners die deze dag met ons meemaakten. In 2018 willen we deze stijgende lijn voortzetten. We zullen blijven streven naar het beste voor onze partners, internationaal aanbod uitbreiden en nieuwe partners blijven aansluiten. Wij hebben er alvast zin in! U ook?

terugblik-vooruitblik thumbnail

Comsave in het nieuws

 • belgisch-zakelijk-glasvezel-eindelijk-aan-opmars-bezig thumbnail
  donderdag 5 april 2018

  België slechtste leerling van het glasvezelklasje

  België heeft een inhaalbeweging te maken op gebied van zakelijk glasvezel en dat is een understatement. België telde eind 2017 dan wel 48% meer glasvezelaansluitingen dan een jaar geleden, het land blijft ver achter op vrijwel elk ander Europees land, zo blijkt uit cijfers van het FTTH Council Europe en onderzoeksbureau iDate. Nederland bevindt zich in de middenmoot.

 • huurders-werknemers-veeleisender-over-internet thumbnail
  donderdag 18 januari 2018

  Hoe verdient u als facilitair beheerder aan de internetverbinding?

  De lijst van applicaties waar internet voor nodig is wordt steeds langer, maar wanneer er van een facility manager of pandeigenaar steeds beter en sneller internet wordt verwacht, wordt men voor het vraagstuk gesteld hoe dat het beste georganiseerd kan worden en wat dat moet kosten.

 • is-uw-email-veilig thumbnail
  dinsdag 16 januari 2018

  Is uw e-mail beschermd tegen spoofing?

  Stelt u het zich even voor: iemand buiten uw bedrijf gebruikt een e-mailadres dat aan uw organisatie toebehoort, zonder dat u daar weet van heeft.