Ruime databundels bij een zakelijk mobiel abonnement

Met Comsave Mobile kunt u niet alleen onbeperkt bellen en sms’en binnen België, u bent ook nog eens overal verbonden met internet. U heeft dus altijd de mogelijkheid om uw mail te checken en te browsen op uw GSM. Wel zo handig als u onderweg bent naar een zakelijke afspraak. Comsave Mobile biedt de mogelijkheid van meerdere vaste en mobiele telefoonnummers op één toestel.

Voordelen

  • Goede dekking
  • Vaste en lage maandkosten
  • Ruime databundels (vanaf 1GB per maand)
  • Geleverd over een stabiel en betrouwbaar netwerk
  • Zelf uw bereikbaarheid per telefoonnummer instellen
Netwerken die wij ondersteunen
salesforce eurofiber colt tele2 kpn ziggo zakelijk verizon business ubiquiti cisco caiway mikrotik ziggo edpnet crossnetworks telenet

Comsave biedt alle online diensten die u nodig heeft als bedrijf

Comsave biedt alle online diensten die u nodig heeft als bedrijf

globe

VoIP bellen

Bij Voice Over IP (VOIP) verloopt de zakelijke telefonie via de internetverbinding. Er is dus maar één netwerk nodig voor zowel spraak- als datadiensten.

VoIP bellen
voip

IPTV kijken

Met Zakelijke IPTV hoeft u op kantoor nooit nog een wedstrijd van Oranje of die spannende bergetappe in de Tour de France te missen. Alle vertrouwde zenders in de hoogste beeld- en geluidskwaliteit!

IPTV kijken

network

Zakelijke telefonie

Comsave biedt telefonie voor op uw kantoor, VoIP telefonie over internet en mobiele telefonie aan. Met een zakelijk telefonie abonnement van Comsave, op maat gemaakt voor uw organisatie, zit u altijd goed!

Zakelijke telefonie
Wilt u weten wat wij u kunnen bieden? Neem contact op Neem contact op met een van de adviseurs van Comsave .